Η Θεωρία του Παγωμένου Βασιλιά















Don't let them in
Don't let them see


ΑλλάLet it gο!

Εκεί κρυβόταν όλο το νόημα του γρίφου...

Μπορεί να είσαι ο Βασιλιάς του Πάγου(ή η Βασίλισσα στην προκειμένη), και να ζεις σαν κυνηγημένο θηρίο στο δικό σου πανέμορφο παλάτι αλλά θα είσαι μόνος!
Μην πεις ποτέ όχι σε αυτούς που σου προσφέρουν την Αγάπη τους. Είτε Έρωτας, είτε Φιλία, είναι Αγάπη...

Και μην πεις όχι ούτε σε αυτούς που (δεν ξέρεις αν) φορούν την μάσκα της Αγάπης... Γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε μυστήριο, δεν θα υπήρχε περιπέτεια.
Μα να θυμάσαι... Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν! Αλλά η Αγάπη αλλάζει τα πάντα!

Η ζωή είναι ένας αγώνας. Και ο μόνος που δεν πληγώνεται στον αγώνα αυτό είναι μόνο αυτός που δεν δοκιμάζει! Και αυτός δεν είναι σε καμία περίπτωση ο νικητής! Είναι αυτός που θα κλειστεί στο κάστρο του και θα φέρει τον παγετό και την στεναχώρια σε όλα τα υπόλοιπα...

Και κάτι τελευταίο...
Όταν θα πέσουν οι μάσκες και θα δείτε τα αληθινά πρόσωπα όλων αυτών που δεχτήκατε στην ζωή σας, θυμηθείτε να ανταποδώσετε την Αγάπη που σας έδειξαν, αλλά και την Έχθρα που σας έδειξαν!
Γιατί? Επειδή αν θέλετε να ζήσετε το δικό σας ζήσαν αυτοί καλά, πρέπει να ανταποδώσετε την Αγάπη σας στους Καλούς, και να τιμωρήσετε τους Κακούς. Τηρήστε την δοθείσα σειρά!

Αφιερωμένο στον άνθρωπο-γρίφο που με ταλαιπωρούσε τόσο καιρό!
Ελπίζω κάποια στιγμή να βγείς από το κρύο παλάτι σου! Είμαι σίγουρος ότι είναι πανέμορφο όπως ο εσωτερικός σου κόσμος αλλά ο κόσμος έξω που σε περιμένει είναι ωραιότερος!
Νιώθω περήφανος που σε κατάλαβα μα ακόμα πιο περήφανος για τις πληγές που μου χάρησες τόσο καιρό. Αυτές άλλωστε με άφησαν να σε καταλάβω!


Είθε το "Frozen" να λιώσει και την δική σου καρδιά!
http://youtu.be/kHue-HaXXzg

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου